Protectie unificata :: Servicii :: 2K Telecom
Protectie unificata

2K Telecom asigura in regim administrat si servicii de de inspectie a fluxurilor de date in vedere identificarii si eliminarii amentintarilor generate de atacuri, virusi, spam, access la resurse nepermise, etc. Echipamentele din reteaua 2K Telecom si cele instalate ca CPE la locatiile clientului, permit rularea motoarelor de analiza a traficului de date pentru virusi si spam, fara a fi necesar ca beneficiarul sa instaleze software specializat sau servere suplimentare ca sa efectueze aceste sarcini. Bazele de date cu semnaturi de virusi si listele de adrese si criterii SPAM sunt actualizate in timp real cu verificare a update-urilor din 10 in 10 minute cu serverele dedicate din reteaua 2K Telecom si/sau cele puse la dispozitie de producatorii echipamentelor. Se intocmesc rapoarte de activitate generice si specifice pentru evenimentele care necesita atentie speciala sau efectuarea unor actiuni suplimentare.

Impreuna cu beneficiarul se stabilesc de asemenea destinatiile URL premise si/sau interzise claselor de utilizatori si se stabilesc reguli si politici de acces pentru impunerea acestor cerinte. Solutiile propuse de 2K Tececom includ analiza traficului la nivel 4+ si, prin urmare, permit imbunatatirea criteriilor de identificare si selectie a claselor de trafic.

Indicatori privind Calitatea Serviciilor Furnizate | Procedura de masurare a parametrilor asociati indicatorilor de calitate | Procedura de tratare a reclamatiilor 2K Telecom | Contract cadru servicii de comunicatii | Termeni si conditii generale